Jens Andersen
E-mail: ja@masseovn.dk
Tlf. 6226 3399
Mobil: 2623 2332

 

Konsulentbesøg

Hvis du er interesseret kommer jeg gerne på besøg, så vi kan se på mulighederne for en ovn i dit hjem.


Du har jo sikkert en forestilling om hvor ovnen kan stå, men det kan godt være at vi kan se nogle muligheder for placeringen, som du ikke havde forestillet dig.


Man kan lave en smukt integreret røgkanal / varmebænk og evt. brændereol i forbindelse med ovnen.
Ovnen behøver ikke stå med ryggen op af skorstenen, man kan med stort udbytte lave en (endog lang) røgkanal der åbner nogle nye muligheder i din bolig.

 

Et konsulentbesøg varer som regel et par timer, og koster kr. 800,- plus kørsel, (3,75 kr. pr. km. + evt. bro/færge udg.) som betales kontant ved besøget.

 

Du kan selv udregne transport udgifterne, ved at gå ind på krak ruteplan, og få afstanden mellem dit og mit hjem, husk jeg skal også hjem igen.

 

Hvis du har købt et hus med en masseovn, og ikke ved hvordan den skal fyres, er du velkommen til at kontakte mig, og evt. få besøg og vejledning.


Hvis du seriøst overvejer at få bygget en masseovn - komfur eller pejs, og har lyst til at se og mærke den, så har du også mulighed for at besøge os i vores værksted / udstillingslokale. Her kan du se og mærke en masseovn, et brændekomfur, og et grill/ildsted.
Medbring evt. en skitse af dit hus, eller det område hvor du har tænkt at placere den (husk skorstenen).

Kun efter forudgående aftale

Se mere her:

 

1998-2009 © Ovnsætter Jens Andersen - Design by Pixed